Je kunt als lid deelnemen aan wedstrijden en ProAms.
Snel aanmelden en betalen via deze website

Wedstrijden en PRO AMS

We bieden een mooi pakket van toernooien op diverse banen in het land en in België. Naast individuele wedstrijden organiseren we ook teamwedstrijden, we zijn druk bezig om de wedstrijdkalender voor 2020 samen te stellen.

Leden van Club PGA Holland ontvangen tenminste 10% korting op de deelnameprijs voor de Club PGA Holland wedstrijden.

Schrijf ook in voor PRO AMS die zijn gekoppeld aan de topwedstrijden van de PGA Holland Tour, zoals de Wouwse Plantage Trophy, de Benelux Trophy, de Twente Cup en het Nationaal Open. Interesse in het spelen van een PRO AM? Stuur dan een e-mail naar: info@clubpgaholland.nl

Kick-Off Club PGA Holland 11 april 2020

Op 11 april starten we de wedstrijden op “één van de parels in het zuiden”.
De Oosterhoutse golfbaan is het decor van de eerste Club PGA Holland die we met We Are Golf organiseren.

We spelen in tweetallen, en wel in Fourball-Betterball. (Iedereen loopt zijn eigen score en de beste score van jou en je partner telt als de teamscore.)

Het winnende team, met de beste bruto score, van de Kick-off gaan namelijk naar de GolfSixes van de Europese Tour in Portugal en spelen daar de Wereld Finale!

Kosten voor greenfee, prijzen, hapjes en 3 consumpties
Niet leden van de Oosterhoutse €95
Leden Oosterhoutse €35

Win jij een reis naar de zon?

De eerste prijs voor teams is er één om goed voor te gaan trainen. De winnaars van de Kick-off gaan namelijk naar de GolfSixes van de Europese Tour op 9 en 10 mei 2020 GolfSixes Cascais, Oitavos Dunes, Cascais, Portugal. Flyer GolfSixes European tour.

Kijk hier om in te schrijven!