Golf je graag op exclusieve
en mooie banen?
Wij organiseren deals
met tal van topbanen!

Word nu lid van
Club PGA Holland en
maak gebruik van
exclusieve aanbiedingen.

Spelen op de mooiste banen!

Leden van Club PGA Holland kunnen spelen op topcourses zoals:
Geijsteren, Maastricht International, Royal Antwerp, Twentsche GolfclubRoyal Golfclub des FagnesHouthalen en ook op Golfclub Kleiburg. Inmiddels hebben we voor Club PGA Holland leden ook overeenstemming bereikt op Haviksoord Golf Club en Golfbaan Westwoud. En als klap op de vuurpijl kunnen liefhebbers geniet van een top-arrangement bij The Old Quarry Golfcourse. Dit lijstje zal natuurlijk alleen maar langer worden, we sturen via de nieuwsbrief regelmatig aanvullende informatie over de arrangementen.

De deals die we sluiten betreffen altijd starttijden voor 3/4 personen, dus geen greenfee per persoon!

Als lid van Club PGA Holland kun je gebruik maken van deze exclusieve aanbiedingen (iedere aanbieding kan per club verschillen), die we via de nieuwsbrief publiceren. Bel vervolgens de betreffende club voor de starttijd van jouw keuze. De gastclub bepaalt zelf het aantal starttijden dat vrijgegeven wordt voor de actie.

Spelen op de Maastrichtse!

Recent hebben we dit prachtige aanbod van International Golf Maastricht ontvangen. Club PGA leden kunnen in Maastricht spelen voor het tarief van €150,- per starttijd van max 4 personen. Geef bij de boeking aan dat je Club PGA Holland lid bent en welk lidmaatschapsnummer je hebt. Voor meer informatie neem contact op met André Klok of Sarah Geelen van International Golf Maastricht via info@internationalgolfmaastricht.com.

Limburg Golf & Country Club – Houthalen

Club PGA Holland leden kunnen vanaf nu een exclusieve starttijd boeken op een van de mooiste banen van de BeNeLux, de LIMBURG GOLF&COUNTRY CLUB. Op maandagen betalen onze leden in 2016 slechts 150 per starttijd voor 4 personen! Mail de datum waarop je hiervan gebruik wil maken naar Philippe Vanderstricht philippe@lgcc.be of bel gerust even met het secretariaat tel.: +32 (0)89 383 543. Geef hierbij aan dat je Club PGA Holland lid bent en welk lidmaatschapsnummer je hebt!

The Old Quarry Golf Course in Curaҫao

Speciaal voor Club PGA leden is de volgende aanbieding samengesteld:

Periode Data Prijs
Laagseizoen 1 mei – 14 december US $105 per persoon
Hoogseizoen 15 december – 30 april US $125 per persoon

Gelieve de boekingscode “ClubPGAHolland en je lidnummer” te vermelden bij de reservering, zo voorkom je een boeking tegen de reguliere tarieven, die op kunnen lopen tot US $196 per persoon.

Voor reserveringen of vragen over de 3, 5 of 7 ronden pakketten, unlimited golf, golflessen of andere informatie kun je contact opnemen via email: oldquarrygolf@santabarbaraplantation.com of per telefoon: +5999 840 6886. Bezoek vooral ook de website www.santabarbaraplantation.com en volg ze op Facebook.

Golfclub Kleiburg

Leden van Club PGAholland zijn ook van harte welkom op Golfclub Kleiburg in het prachtige Brielle. Er wordt één starttijd per dag gereserveerd, graag 30 dagen vooraf telefonisch doorgeven via nummer 0181-417336. Geef bij het reserveren aan dat je lid bent van Club PGA Holland en je lidmaatschapsnummer. Als 2 dagen voor de speeldag de greenfee blokken nog niet benut zijn gaan deze terug naar de eigen leden van Kleiburg, dus tijdig boeken is verstandig! Een starttijd kost via deze aanbieding: van maandag t/m vrijdag vanaf 13.00 uur €100,00 per starttijd van max. 4 personen. In het weekend vanaf 14.00 uur €130,00 per starttijd van max. 4 personen. Een prachtige aanbieding, geniet ervan!

Haviksoord Golf Club

Op een kleine 20 minuten rijden van Eindhoven ligt de prachtige bos-/heide baan van Haviksoord Golf Club. In een prachtige afwisselende natuur, waarbij vennetjes met waterlelies en naaldbomen de uitdagende holes omzomen, waant iedere speler zich op de snelle greens in het buitenland! Uitgangspunt bij de aanleg van de eerste 9 holes in 1975 en bij de uitbreiding naar 18 holes in 2006 was een kwalitatief uitmuntende golfbaan te creëren. Door de goede kwaliteit van het onderhoud staat Haviksoord Golf Club bekend als baan waarop je ook bij extreme weersomstandigheden (bijna) altijd op zomergreens kunt spelen. De oefenfaciliteiten zijn kleinschalig. Het eenvoudige, maar gezellige clubhuis biedt een beperkte kaart met ‘Brabantse gastvrijheid’.
Greenfee tarief voor Club PGA Holland leden:
Op zaterdagen kunnen onze leden op Haviksoord Golf Club spelen voor het tarief van €150,00 per starttijd van maximaal 4 personen! Wel even van te voren telefonisch (040- 2061818) of per e-mail info@haviksoord.nl bij de club een starttijd aanvragen! En vergeet niet te vermelden dat je lid bent van Club PGA Holland en je lidmaatschapsnummer door te geven!

Golfbaan Westwoud

Leden van Club PGA Holland zijn ook van harte welkom op Golfbaan Westwoud. Deze mooie golfbaan is gelegen boven het Noordzeekanaal tussen Hoorn en Enkhuizen, in Noord Holland! Beleef twee totaal verschillende golfwerelden op één schitterende locatie! De eerste 9 holes liggen in het weidse en waterrijke West-Friese landschap. Tussen talrijke bomen en op sterk glooiend gebied bevinden zich de tweede 9 holes. De baan heeft 2 totaal verschillende karakters die voor zowel gevorderde als beginnende golfers een grote uitdaging zijn.

Club PGA Holland leden kunnen vanaf nu een starttijd op elk gewenst tijdstip boeken op de mooiste baan boven het Noordzeekanaal. Op doordeweekse dagen betaal je € 125,00 per starttijd van maximaal 4 personen. Op zaterdag en zondag kost een starttijd € 155,00 voor max. 4 personen.

Wil je gebruik maken van deze aanbieding, mail dan naar Melissa Eggen: baanmanager@wfgc.nl of bel naar +31 (0)228-562702. Geef hierbij aan dat je Club PGA Holland lid bent alsmede je lidmaatschapsnummer.