Golf je graag op exclusieve
en mooie banen?
Wij organiseren deals
met tal van topbanen!

Word nu lid van
Club PGA Holland en
maak gebruik van
exclusieve aanbiedingen.

Spelen op de mooiste banen!

Leden van Club PGA Holland kunnen spelen op topcourses zoals:
Geijsteren, Maastricht International, Royal Antwerp, Twentsche GolfclubRoyal Golfclub des FagnesHouthalen en ook op Golfclub Kleiburg. Inmiddels hebben we met een aantal nieuwe banen overeenstemming bereikt, te weten Haviksoord Golf Club en Golfbaan Westwoud. En als klap op de vuurpijl kunnen liefhebbers geniet van een top-arrangement bij The Old Quarry Golfcourse. Dit lijstje zal natuurlijk alleen maar langer worden, we sturen via de nieuwsbrief regelmatig aanvullende informatie over de arrangementen.

De deals die we sluiten betreffen altijd starttijden voor 3/4 personen, dus geen greenfee per persoon!

Als lid van Club PGA Holland kun je gebruik maken van exclusieve aanbiedingen (iedere aanbieding kan per club verschillen), die we via de nieuwsbrief publiceren. Bel vervolgens de betreffende club voor de starttijd van jouw keuze. De gastclub bepaalt zelf het aantal starttijden dat vrijgegeven wordt voor de actie.


Ontdek Golfbaan Westwoud

Leden van Club PGA Holland zijn van harte welkom op Golfbaan Westwoud. Deze mooie golfbaan is gelegen boven het Noordzeekanaal tussen Hoorn en Enkhuizen in Noord Holland. Beleef twee totaal verschillende golfwerelden op één schitterende locatie!
Club PGA Holland leden kunnen een starttijd op elk gewenst tijdstip boeken op de mooiste baan boven het Noordzeekanaal. Op doordeweekse dagen betaal je € 125,00 en in het weekend € 155,00 per starttijd van maximaal 4 personen.

Westwoud

Eén van de best bewaarde geheimen: Haviksoord Golf Club

Op een kleine 20 minuten rijden van Eindhoven ligt de prachtige bos-/heide baan van Haviksoord Golf Club. In een prachtige afwisselende natuur, waarbij vennetjes met waterlelies en naaldbomen de uitdagende holes omzomen, waant iedere speler zich op de snelle greens in het buitenland!
Op zaterdagen kunnen onze leden op Haviksoord Golf Club spelen voor het tarief van €150,00 per starttijd van maximaal 4 personen!

Haviksoord Golf Club

Onder de rook van Rotterdam: Golfclub Kleiburg

Leden van Club PGA Holland zijn van harte welkom op Golfclub Kleiburg in het prachtige Brielle. Er wordt één starttijd per dag gereserveerd voor leden van Club PGA Holland, die 30 dagen vooraf kunnen reserveren.

Kleiburg

Genieten op Limburg Golf & Country Club – Houthalen

Club PGA Holland leden kunnen een exclusieve starttijd boeken op een van de mooiste banen van de BeNeLux, de LIMBURG GOLF&COUNTRY CLUB. Op maandagen betalen onze leden slechts €150 per starttijd voor 4 personen!

Houthalen

Spelen op de Maastrichtse!

Recent hebben we dit prachtige aanbod van International Golf Maastricht ontvangen. Club PGA leden kunnen in Maastricht spelen voor het tarief van €150,- per starttijd van max 4 personen.

Maastricht International